Stickers (vinyl, groot formaat)

Raamstickers, deurstickers of andere bestickering: hoe groot wil je het hebben? Deze stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140cm voor één enkele baan (125cm voor one-way vision). En zo lang als u ze maar wil hebben. We kunnen ze op vorm gesneden (contour) of rechthoekige stickers en met diverse luxe afwerkingen.

Let op! Kies je voor transparante stickers? Gebruik dan geen wit in je ontwerp. Witte delen worden transparant in het eindresultaat.
Onze raamstickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor meer informatie contact op met je glasleverancier.

Onze mogelijkheden op een rijtje:
– Polymeer wit of transparant:
geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden, zowel voor binnen als voor buiten.
– Monomeer wit of transparant:
geschikt voor borden en vlakke toepassingen, zowel voor binnen als voor buiten.
– One way vision:
ideaal om op ruiten te plakken. Deze materiaalsoort is voorzien van kleine gaatjes, waardoor je alleen van binnen naar buiten kunt kijken en is daarmee van toepassing wanneer het binnen lichter is dan buiten. De opdruk zie je natuurlijk aan de buitenzijde. One way vision stickers worden aan de buitenzijde van de ruiten geplakt.

Polymeer vinylstickers kunnen optioneel worden afgewerkt met mat- of glanslaminaat polymeer. Deze veredeling geeft 2 jaar extra garantie op kleur en kleefkracht en zorgt ervoor dat het materiaal krasvast wordt.

Voor informatie over Grote Stickers vraag ons naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan voor uw stickers.